Garpenbergs herrgård

Dalarnas äldsta herrgård, med anor från 1500-talet, är belägen i södra Dalarna, Hedemora kommun. Den huvudbyggnad som finns idag stod färdig 1801. Byggnaden inrymmer vackra salonger, konferenslokaler och sällskapsrum. Här finns även en utmärkt restaurang som serverar hemlagade specialiteter.

Lunch serveras

månd-fred
mellan 11.30-13.00

Kurser och konferenser

Vill du ha högsta utbyte av Din konferens – och är Du samtidigt kostnadsmedveten? Boka då Garpenbergs Herrgård!

Konferensrum på Garpenbergs herrgårdVi har, förutom ett antal välutrustade konferensrum i Herrgården, flera olika konferenslokaler av varierande storlek från 10-70 personer i en närliggande byggnad. IT-utrustning finns där på plats, inkl. videokonferensmöjligheter.

Ni bor på vårt hotell i fullt moderna enkel- eller dubbelrum, samtliga med bad. Bastu finns.

Lägg gärna in ett motionspass i programmet. Här finns bl.a. tennisbana, motionsspår, elljusspår och vandringsleder. Under vintern finns goda möjligheter till skidåkning och även en liten slalombacke med lift.

  
 
  
 

Övriga aktiviteter

Biljardbord på Garpenbergs herrgårdPå Hundön i herrgårdsparken hittar Du en mysig grillplats och en gammaldags kägelbana, perfekt för avstressad social samvaro. Tennisbana finns i direkt anslutning till Herrgården och utmärkta möjligheter finns till bad och fiske i flera sjöar nära Herrgården. Härliga golfbanor 1,5 – 2 mil från Herrgården. I Avesta en 18-håls bana och i Hedemora en 9-håls bana.

I herrgården finns även ett trevligt biljardrum där Du, förutom att utnyttja det magnifika biljardbordet, kan kasta pil eller spela olika sällskapsspel.
 
 
  
 
  

Bröllop och fest i herrgårdsmiljö

Bröllop på herrgårdenHerrgården med sina vackra salonger är också en utmärkt plats för bröllop eller annan fest. I källaren finns ett valv, murat av slaggsten, lämpligt för stämningsfulla fester. Studentmiddagar och fester av varierande slag kan arrangeras, alltifrån 10 – 150 gäster.

Här i Dalarna finns vi

I närområdet är vi vägskyltade med
SKOGSHÖGSKOLAN

För vidare upplysningar kontakta
GARPENBERGS HERRGÅRD AB

Herrgårdsv. 122
776 98 GARPENBERG
Tel: 0240 591600/0225 22207;
Fax: 0240 591610/0225 22007;